Любовният живот след развода. Кои са грешките?

Колкото и да е трудно, все някога трябва да стъпите на крака
29 юни 2018 08:30, Михаела Лазарова
11
Любовният живот след развода. Кои са грешките?
Снимка: pixabay

Подновяването на срещите след развод може да се окаже истинско предизвикателство за жените, особено на средна възраст. Доверието във връзките в този момент е силно намалено. Чувствата са несигурни, бурни, разколебани. Необходимо е време, за да се възстановите от преживяния шок и изгубената вяра в любовта и брака.

Колкото и да е трудно, все някога трябва отново да започнете да излизате по срещи, за да откриете подходящия партньор.

Кои са грешките, които не трябва да допускате?

Разберете дали сте готови

Няма значение дали са минали няколко месеца, една година или повече. Важно е да прецените дали това време ви е било достатъчно, за да се отърсите от шока и да продължите напред. Не се придържайте към стереотипи и митове за срещите. Няма точно определено време, в което се предполага, че трябва да се възстановите. Важно е как се чувствате вие.

Усетете страха и го направете въпреки него

Няма как да не ви е страх от нови грешки и нови болки, които бихте могли да преживеете. Но с любовта е така, никога не знаеш какво да очакваш. Трябва да се впуснеш в нея и да я изживееш. Пък и човек никога не знае – страхът може да ви попречи да изживеете най-голямото щастие на света, кой знае.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
b преди 5 години
Няма как да не ме е страх от нови грешки и болки, като знам колко прекрасно беше в началото и какво се случи в последствие. Няма как да пренебрегна децата, след като сина ми заяви, че ще подпали къщата, ако види някой друг мъж с мен. Нали се сещате, че никога не бих вкарала децата си или другия човек в такава простотия, само заради моите нужди. За мен е важно да има свободно движение на положителни емоции без блокажи, премълчавания и подли игрички. Всичко останало не струва и е вредно.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя/той са се освободили от предишни некачествени партньори. За да срещне вас и вие да бъдете още по-некачествен и без любовен. Той/тя не им е нужно това.. ти. Впечатлил си я с благоразумието си и благия си характер в началото, докато не си показал истинския си "чар" Той/тя ако им е било хубаво при такива обстоятелства едва ли щяха да да си прекратят връзките, отношенията с бивши партньори/ки.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, момче нали се сещаташ че има и други мъже освен теб?И ти така с рога напред освен да си развалиш рахътлъка.Човек някой път от глупост прави страшни простотии. Какво очакваш протрити колена, след любовен среднощен запой.!?Надявай се някоя да ти коленичи!?Ти свали малко гарда, че всички жени ще те оставят.И се смири и си искай прошката, когато и където трябва иначе, все ще си бита карта и ненужна употребена вещ, заключена в килера.С това огромно его и този непримирим характер и все пръв да е.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, момче нали се сещаташ че има и други мъже освен теб?И ти така с рога напред освен да си развалиш рахътлъка. Човек някой път от глупост прави страшни простотии. Какво очакваш протрити колена, след любовен среднощен запой.!?Надявай се някоя да ти коленичи!? Ти свали малко гарда, че всички жени ще те оставят. И се смири и си искай прошката, когато и където трябва иначе, все ще си бита карта и ненужна употребена вещ, заключена в килера. Стова огромно его и този непримирим характер.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм пристрастен, но си умирам от смях. Някакъв се опитва да налга мъжките си стереотипи на жена вряла кипяла в живота още, кога е бил той с жълто на устата. И си умирам от смях, кога започне да и се прави на ревнив *** на първа среща. И ревностно да и прави дръзки забележки, как се на този и онзи. Умирам си от смях, как дълбоката му увереност е на път да му разруши пясъчните кули проектирал, върху жената. И как неговата камбанария се разрушава от голямото му его. Умра си от смях.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не си длъжен да даваш зелена слушалка.Щом не играеш по правилата на "дърта камила" Намираш си "младо яре". Само че "обязването" е сложен процес във времето. Друго си е питомно. Но, хващай дивото и се не бой. Жените си знаят работата. Ще те оправят. Като ти разбият сърцето няколко пъти ще станеш по-кротък от "божа кравичка". Това, че е жена не означава, че е ***, която да ти прощава всичко.Другите жени извън *** не си поплюват и много женски пикантерии ще изядеш, докато свикнеш с това.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След развода няма и минутка свободно време ,ако има дете....при мен поне е така....а и колежки нама...абе край с любовния живот
2
6
 
1
 
! Отговори
A преди 5 години
До АнонименДа бе да.А ние трябва да си плащаме за някаква дърта камила ??? Що ??? Свободата е мнооого скъпо удоволствие.Не е за вашите джобове.Ще ми се обсняваш и ще вдигаш телефона,щото си ПЛАШАМ.Два пъти съм бил в Дисниленд-такъв герой-чичко паричко НЯМА !!!
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срещаш се с който си искаш и ти решаваш дали ще имаш сериозни взаимоотношения или други.Ти определящ с кой, защо кога и колко. Свобода на действия!Който иска е с вас, който не върти номера.Сега ви е три пъти по-лесно,вдигаш му телефона режеш го, както си трябва за да се научи с теб. И сте се освободили.Никой не ви тормози, не ви държи на "празни ясли" в очакване да се случи нещо по интересно, между вас.Не ви прави номера.. днес, утре и така до безкрай. На кой не му изнася с вас му биете шута.